Rolstoeltaxi Veldhoven

Bent u niet in de gelegenheid om zelf te rijden, bijvoorbeeld omdat u in een rolstoel zit, dan kunt u ervoor kiezen een rolstoeltaxi in de omgeving van Veldhoven te regelen. Bij De Prins Taxi staan we voor u klaar. Wij beschikken over verschillende bussen en auto’s, die speciaal voor dit soort vervoer zijn aangepast. Veilig en snel naar uw plaats van bestemming? Dat weet u zeker bij De Prins Taxi!

Rolstoeltaxi regelen in de omgeving van Veldhoven

De Prins Taxi werkt in de gehele omgeving van Eindhoven en Veldhoven. Of u nu een recreatieve trip wilt maken of een ziekenhuisbezoek wilt inplannen: al uw uitstapjes zijn, qua begeleiding en reis, bij ons in goede handen. Wij passen onze ophaaltijden altijd zo veel mogelijk aan u aan, zodat u op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Professionele en ervaren chauffeurs

Natuurlijk wilt u een echte specialist in zieken- en rolstoelvervoer inschakelen. Bij De Prins Taxi werken uitsluitend professionals. Onze chauffeurs beschikken allemaal over een gedegen opleiding. Op die manier zijn zij in staat u op een goede manier in de rolstoeltaxi te vervoeren in Veldhoven en omgeving.
Reserveer direct uw rolstoeltaxi met slechts één telefoontje

Een rolstoeltaxi voor uw ritje in de regio Veldhoven regelen? Bel naar 040-2554553 en plan direct uw rit in. Vragen? Dan kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen via het genoemde telefoonnummer.